ПРИРОДНО РЕШЕНИЕ ПРОТИВ

Aнемии, Гастритис, Гихт и Ревматолошки болести.

 
pcelica-logo

PRIMED 5 Feromed

На база на мед и лековити билки кои во својот состав содржат железо